Μανιαδάκης: Η εισαγγελία με έφερε σε επαφή με το FBI

Μανιαδάκης: Η εισαγγελία με έφερε σε επαφή με το FBI

Με τον Νίκο Μανιαδάκη να καταθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η εισαγγελία τον έφερε σε επαφή με το FBI δίνοντας και υποσχέσεις πως θα έβγαζε «χρήματα από το πρόγραμμα» και τον Γ. Ραγκούση να «απειλεί» τα μέλη πως θα επιστρέψει στην επιτροπή ο... Πολάκης, ξεκίνησε η σημερινή διαδικασία.

Ο Νίκος Μανιαδιάκης επανέλαβε ότι οι ανακριτές του έλεγαν ότι θα εκλεγεί ξανά το τότε κυβερνών κόμμα (σ.σ. Ο ΣΥΡΙΖΑ) ενώ φέρεται να έδωσε και τη διεύθυνση του διαμερίσματος στο οποίο γινόταν η ανάκρισή του με αναφορές σε στοιχεία και διαλόγους που έλαβαν χώρα σε αυτό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υποστήριξε ότι οι παριστάμενοι εισαγγελείς του έδειχναν υπουργικές αποφάσεις και του έλεγαν πως αυτές «είναι προϊόν πολιτικής συναλλαγής» επιχειρώντας να τον κατευθύνουν και ζητώντας του να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα.

Σε αυτό το σημείο υπήρξε έντονη ένταση στην Eπιτροπή με τον Θ. Πλεύρη να υπενθυμίζει ότι όσα είπε ο κ. Μανιαδάκης φέρνουν στο μυαλό τη φράση Πολάκη «να βάλουμε δύο στη φυλακή να κερδίσουμε τις εκλογές. «Που ξέρεις, μπορεί ο Πολάκης να έδινε τις ερωτήσεις», σημείωσε ο Δ. Μαρκόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση να τον καλεί… να προσέξει μην έλθει ξανά στην επιτροπή ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός. «Συνεχίστε έτσι και θα πάτε καλά, ακόμα να τον μαζέψετε», ανταπάντησε ο Δ. Μαρκόπουλος.

Οι εισαγγελείς, σύμφωνα με όσα φέρεται να καταθέτει ο Ν. Μανιαδάκη του είχαν πει πως «έχουν τόσες λεπτομέρειες για τον Άδωνι έως και ποιος πλήρωνε τις κουρτίνες του σπιτιού του ενώ η εισαγγελία του κανόνισε και τη συνάντηση με τους πράκτορες του FBI με τους ίδιους να του κάνουν λόγο ακόμη και για λεφτά που θα έβγαζε «από το πρόγραμμα».

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι είχε συνεργασία με τον Π. Κουρουμπλή και την Ολ. Γεροβασίλη, με την τελευταία να του έχει αναθέσει να μιλά με την τρόικα για το claw back. «Και με ΣΥΡΙΖΑ παρείχα υπηρεσίες», φέρεται να είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS