Μεϊμαράκης: Tσάμπα μαγκιές να λες ότι δεν ψηφίζεις την συμφωνία

Μεϊμαράκης: Tσάμπα μαγκιές να λες ότι δεν ψηφίζεις την συμφωνία

Ως «τσάμπα μαγκιές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις περί καταψήφισης της νέας συμφωνίας κυβέρνησης και πιστωτών ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Όταν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ η κυβέρνηση είχε μείνει με 145 βουλευτές» είπε ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αύγουστο του 2015 να υπερψηφίσει το τρίτο μνημόνιο. «Η κυβέρνηση τότε δεν είχε πλειοψηφία και πήραμε ομόφωνη απόφαση να υπερψηφίσουμε. Τότε εισηγητής ήταν ο κ. Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η στάση μας εκείνη δικαιώθηκε καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί την πολιτική που ακολουθήσαμε και εμείς. Σήμερα το να λες ότι θα καταψηφίσεις την νέα συμφωνία είναι τσάμπα μαγκιά από την στιγμή που η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και δεν διακυβεύεται η παραμονή μας στο ευρώ» συνέχισε ο ίδιος σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας πως «αν η αντιπολίτευση αποχωρήσει από την ψηφοφορία τότε διευκολύνεται η κυβέρνηση καθώς η ψηφοφορία γίνεται επι των παρόντων βουλευτών».

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης επέμεινε στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης «τουλάχιστον» - όπως είπε – «σε 3-4 κρίσιμα ζητήματα».

Από τη Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη είπαν ότι αυτές παρερμηνεύτηκαν, δεν αποτελούσαν βολές κατά του προέδρου του κόμματος, αλλά επρόκειτο για έναν σχολιασμό που αφορούσε κάποιες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ