Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ράμφου: Ευκαιρία το κράτος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ράμφου: Ευκαιρία το κράτος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει τις τελευταίες ημέρες τόσο η χώρα μας, όσο και ο παγκόσμιος πληθυσμός αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για αυξημένη υπευθυνότητα της κοινωνίας».

Σε αυτό συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, σε μια διαφορετική εξ αποστάσεως συζήτηση.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού «πού είναι το κράτος». «Τώρα δεν το ακούμε και πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να μην το ακούσουμε». Ταυτόχρονα προσέθεσαν πως ο καθένας οφείλει να πράττει εκείνο που του αναλογεί.

«Απομονωμένοι αλλά όχι αποξενωμένοι»

Η εμπειρία αυτή, άλλωστε, συμφώνησαν, μας διδάσκει πώς μπορούμε να είμαστε μαζί και ενωμένοι, ζώντας χώρια. Τόνισαν δε την ανάγκη να αναζωπυρωθεί η προοπτική της μεταρρυθμιστικής ατζέντας εν μέσω δύσκολων συνθηκών.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ράμφος ανανέωσαν το ραντεβού τους, από κοντά αυτή τη φορά, αφού νικηθεί ο κορωνοϊός και επιστρέψουμε σε κανονικές συνθήκες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ