Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους, εδώ είμαστε να συζητήσουμε

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους, εδώ είμαστε να συζητήσουμε

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι και συναντήθηκε με πολίτες στο καφέ «Home».

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε:

«Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα, ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους.
Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων».

Το μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες

Ομως από το Χαϊδάρι ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε και στους αγρότες στέλνοντάς τους ξανά το μήνυμα ότι ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους.

«Εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο. Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ