Μητσοτάκης προς Σακελλαροπούλου για Τουρκία: Η χώρα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις

Μητσοτάκης προς Σακελλαροπούλου για Τουρκία: Η χώρα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις

Η χώρα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις σεβόμενη το διεθνές δίκαιο διαβεβαίωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή τους στο προεδρικό Μέγαρο.

Η Ελλάδα δεν επιθυμεί την ένταση

Ο πρωθυπουργός στη συνομιλία που είχε με την Κατερινά Σακελλαροπούλου υπογράμμισε ότι η Ελλάδα όπως πάντα, έτσι και τώρα δεν επιθυμεί την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο τη Δημοκρατίας ότι η στήριξη της Ευρώπης είναι δεδομένη στα ελληνικά δίκαια.

Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορα όλης της ΕΕ

«Ελπίζω να ξεπεράσουμε και αυτή την ένταση. Σας διαβεβαιώνω ότι η στήριξη της Ευρώπης στα ελληνικά δίκαια είναι δεδομένη δεν την αμφισβήτησε ποτέ, όπως συνέβη και στον Έβρο. Η Ελλάδα έχει αναλάβει την προστασία των συνόρων όλης της Ε.Ε» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Οι εντάσεις συνεχίζονται από την πλευρά της Τουρκίας», είπε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

Υπάρχει ισονομία στη Θράκη

«Επισκέφθηκα την Θράκη, ταυτόχρονα έχουμε τα ζητήματα με την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από την Τουρκία και η απάντηση είναι προφανής».

Παρά τους ανυπόστατους ισχυρισμούς που ακούμε, υπάρχει ισονομία στην Θράκη που πρόσφατα επισκεφθήκατε», απάντησε στην κα Σακελλαροπούλου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS