Μητσοτάκης στα εγκαίνια του μετρό Νίκαιας: Το είπαμε το κάναμε, μιλάνε τα έργα μας

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του μετρό Νίκαιας: Το είπαμε το κάναμε, μιλάνε τα έργα μας

Παραδίδεται την Τρίτη, στους πολίτες και στο επιβατικό κοινό ο νέος σταθμός του μετρό στη Νίκαια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του σταθμού και απηύθυνε χαιρετισμό παρουσιάζοντας το μεγάλο έργο πνοής για την Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών, την ίδια ημέρα θα τεθεί σε ισχύ ο ανασχεδιασμός λεωφορειακών γραμμών στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Περάματος και Πειραιά, με στόχο την διαλειτουργικότητα του δικτύου των οδικών συγκοινωνιών με τους νέους σταθμούς της γραμμής 3 του μετρό.

«Το έργο των τριών σταθμών ολοκληρώθηκε όπως σχεδιάστηκε, μέσα στα χρονοδιαγράμματα παρά την αναστάτωση που προκάλεσε η πανδημία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως «63.000 συμπολίτες μας θα κάνουν χρήση των τριών σταθμών, που θα δοθούν αύριο στην κυκλοφορία και διασυνδέθηκαν με το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτήριου».

«Εξήντα τρεις συμπολίτες μας θα κάνουν χρήση των τριών σταθμών, που θα δοθούν αύριο στην κυκλοφορία και διασυνδέθηκαν με το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτήριου» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Η ανάπτυξη της χώρας και η εξυπηρέτηση του πολίτη δεν μπορούν να περιμένουν» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι το έργο των τριών σταθμών ολοκληρώθηκε όπως σχεδιάστηκε, μέσα στα χρονοδιαγράμματα παρά την αναστάτωση που προκάλεσε η πανδημία.

Οι σταθμοί «Αγ. Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» εκτιμάται ότι θα εξυπηρετούν ημερησίως 60.000 επιβάτες, αριθμός που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο το 2022, όταν ολοκληρωθεί η επέκταση έως τον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» του Πειραιά.

Τα δρομολόγια για το κοινό από τους τρεις σταθμούς θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7 Ιουλίου, οπότε και θα τεθεί σε ισχύ ο ανασχεδιασμός των λεωφορειακών γραμμών για την εξυπηρέτηση των νέων σταθμών.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=T1jm_Y14m_w
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS