Μπαλτάς για Ελληνικό: Eίναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό

elliniko ependyshO υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, χαρακτήρισε τη συμφωνία για το Ελληνικό «πολιτικό συμβιβασμό». «Οι συσχετισμοί είναι υπέρτεροι και μας αναγκάζουν να κάνουμε πίσω. Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε τον συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής.

Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε ότι το νομοσχέδιο συμβολίζει «το τέλος της παραγωγής σανού από τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα. Το τέλος των ψεμάτων που λέγατε επι 5-6 χρόνια γι αυτή την επένδυση» υπενθυμίζοντας τις «κορώνες» περι ξεπουλήματος που εκτόξευε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο που βρισκόταν στα αντιπολιτευτικά έδρανα.

Από την άλλη πλευρά ο εισηγητής της κυβερνητικού κόμματος Γιώργος Ουρσουζίδης επέλεξε να αποφύγει τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και να υποστηρίξει ότι η σύμβαση παραχώρησης βελτιώθηκε μετά από διαπραγμάτευση που έκανε η σημερινή κυβέρνηση.

Αδωνις Γεωργιάδης

Ο Τσίπρας ξεφτίλισε την Αριστερά για τα επόμενα 50 χρόνια

«Το σημερινό νομοσχέδιο προσφέρεται για άγριο τρολάρισμα» είπε ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του κατά το ξεκίνημα της εισήγησής του.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι επι κυβέρνησης Κ. Καραμανλή σχεδιάστηκε η αξιοποίηση του Ελληνικού για να προσθέσει «Ξέρετε τι έγινε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Πεταγόσασταν στα καθίσματα για το ξεπούλημα. Είχατε ξεκινήσει να βάζετε μπροστά καθηγητές από το Πολυτεχνείο που έλεγαν τα αντίθετα από όσα λετε σήμερα. Εσείς που λέγατε αυτά τότε έχετε τώρα το θράσος να μας εγκαλείτε γιατί δεν προχωρήσαμε γρηγορότερα εμείς την επένδυση. Δεν είχαμε το πολιτικό θάρρος να αναδείξουμε το πραγματικό σας πρόσωπο. Το κάνουμε τώρα. Εσείς όμως είστε φαρισαίοι υποκριτές».

https://www.youtube.com/watch?v=E7nkcqakjqE

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ