Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι το κόμμα θα κάνει ό,τι πρέπει -Είμαι ήδη σε επικοινωνία, περιμένω απάντηση

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι το κόμμα θα κάνει ό,τι πρέπει -Είμαι ήδη σε επικοινωνία, περιμένω απάντηση

Αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες, με τη Σοφία Μπεκατώρου μάλιστα να ζητά από το κόμμα να πάρει μέτρα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει γκρίνια για το θέμα και δεν λείπουν και εκείνοι που ζητούν τη λήψη μέτρων κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Μετά τη Δώρα Τσαμπάζη που τοποθετήθηκε δημοσίως, και η Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που με την εξομολόγησή της για τον βιασμό που είχε υποστεί ξεκίνησε το ελληνικό #metoo, δίνοντας τη δύναμη και σε άλλα θύματα να αποκαλύψουν τα όσα είχαν ζήσει, η οποία είναι επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Στον αέρα», στα Παραπολιτικά 90,1, να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές του Δημήτρη Παπανώτα.

Μπεκατώρου για Παπανώτα: Απαρχαιωμένες και προσωπικές απόψεις

Η κυρία Μπεκατώρου ερωτηθείσα για τον Δημήτρη Παπανώτα επισήμανε ότι, σύμφωνα με έρευνες, 238.476 γυναίκες στην Ελλάδα κακοποιούνται σωματικά ή σεξουαλικά από τον σύντροφό τους/σύζυγό τους κάθε χρόνο. «Αυτό σημαίνει ότι 653 γυναίκες πέφτουν θύματα κακοποίησης κάθε μέρα», τόνισε. «Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του, διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν πρέπει να βγεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μπεκατώρου σχολίασε: «Δεν μπορώ να το αποφασίσω εγώ όμως σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να μπορούν να σταθούν με γνώση, με το αίσθημα για το κοινό καλό και να μην στρουθοκαμηλίζουμε».

Ερωτηθείσα αν θα πάρει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα Παπανώτα, η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι «είμαι ήδη σε επικοινωνία με τα συλλογικά όργανα του κόμματος και περιμένω μια απάντηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ