ΝΔ: «Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Ο Τσίπρας συνεχίζει να τα καλύπτει»

ΝΔ: «Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Ο Τσίπρας συνεχίζει να τα καλύπτει»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών, αναφορικά με την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύεται, υπήρχε συνάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου με τον κ. Καμμένο στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του τότε πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη. Σημειώσεις του κ. Τζένου από τη συνάντηση με τον κ. Παπαγγελόπουλο είναι διαφωτιστικές για τις παρακρατικές μεθόδους που ακολουθούσε ο κ. Καμμένος και την στοχοποίηση των επιτελών της εφημερίδας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα "Παραπολιτικά", αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Και συνεχίζει: "Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά. Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι  "αρμοί της εξουσίας" στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι' αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ