ΝΔ: Πρωτοφανείς ερασιτεχνισμοί στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων

ΝΔ: Πρωτοφανείς ερασιτεχνισμοί στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων

Έντονη ανησυχία για τον τρόπο διαχείρισης των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση εκφράζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση μετά το θρίλερ με τις σημαίες στη βραχονησίδα Ανθρωποφάγος. Κομματικές πηγές ανέφεραν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με τις αμήχανες απαντήσεις που έδωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έδωσε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση δεν έχει καν πλήρη εικόνα για το τι συνέβη στην βραχονησίδα.

Το γεγονός όμως ότι δεν υπάρχει ούτε εθνικό μέτωπο αλλά και ούτε κυβερνητικό εντείνει τον προβληματισμό. Το ένα «κέντρο» είναι ο Π.Καμμένος, το άλλο το Μαξίμου και το τρίτο ο αναπληρωτής του κ. Καμμένου, ο κ. Κουβέλης που ισχυρίστηκε την Δευτέρα ότι βρισκόμαστε σε «ακήρυχτο πόλεμο» με την Τουρκία. «Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να χειρίζεται με τρόπο απαράδεκτα ερασιτεχνικό τα εθνικά θέματα» τονίζουν κομματικές πηγές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ