Ν.Δ.: Τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί με τη Γαλλία για τις φρεγάτες;

Ν.Δ.: Τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί με τη Γαλλία για τις φρεγάτες;

Για παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και στην άμυνα της χώρας κατηγορεί την κυβέρνηση η Ν.Δ. με αφορμή τον χειρισμό της όσον αφορά την απόκτηση φρεγατών από τη Γαλλία.

«Μόλις προ τεσσάρων ημερών η κυβέρνηση, μέσω του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη, ανακοίνωσε ότι, ύστερα από συνεννόηση των κ. Τσίπρα και Μακρόν, δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMΜ, όχι μόνον συμφωνήθηκε να αποκτηθούν από την Ελλάδα, αλλά και ότι “θα πλεύσουν το καλοκαίρι στο Αιγαίο”» αναφέρει η ανακοίνωση της Ν.Δ., όμως με δήλωσή της η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας κ. Φλοράνς Παρλί έκανε γνωστό ότι η χώρα της δεν προτίθεται να νοικιάσει καμία φρεγάτα στην Ελλάδα.

Μετά από τη δήλωση αυτή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί από την κυβέρνηση «να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες τι ακριβώς έχει συμφωνήσει -αν έχει συμφωνήσει κάτι- με τη Γαλλία», υπογραμμίζοντας ότι «αντιμετωπίζει με παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και την άμυνα της χώρας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ