Novartis: Έρχεται η μάχη στη Βουλή για τον Παπαγγελόπουλο

Novartis: Έρχεται η μάχη στη Βουλή για τον Παπαγγελόπουλο

Την Τρίτη συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση Προκαταρκτικής για τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Η πρόταση της ΝΔ -απαιτoύνται 151 ψήφοι– αναμένεται να περάσει σε μυστική ψηφοφορία μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα στηθεί μία κάλπη και ψηφοδέλτιο στο οποίο θα αναφέρονται τα αδικήματα που αποδίδονται στον κ. Παπαγγελόπουλο, προκειμένου οι βουλευτές να ψηφίζουν «ναι», «όχι» και «παρών».

Παρών στη συζήτηση αναμένεται να είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος, καθώς φέρεται να επιλέγει να μιλήσει, αντί να στείλει γραπτό υπόμνημα.

Μετά την ψηφοφορία, η οποία αναμένεται και να εγκρίνει την εισήγηση της πλειοψηφίας, ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στη συγκρότησή της Επιτροπής (αφού τα κόμματα του αποστείλουν τα ονόματα των βουλευτών που θα την απαρτίζουν).

Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι: Παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε πρόκληση κακουργήματος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ