Παππάς: Η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες θα βγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

pappas nikos2 740

O υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βγει η προκήρυξη για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" ενημέρωσε ότι η προθεσμία υποβολής των φακέλων θα είναι 45 ημέρες. "Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν αν όλα πάνε καλά μπορεί να σηματοδοτήσει και μια νέα σελίδα για την ελληνική τηλεόραση", διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι με τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα προκύψει ένα σύννομο τηλεοπτικό τοπίο.

Επιπλέον σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπό συζήτηση η τμηματική καταβολή του τιμήματος σε 2 ή 3 έτη.

"Η οργανωμένη πολιτεία έχει άλλα κριτήρια από τον ιδιώτη για το δίκτυο εκπομπής σήματος με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον", σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης που ήταν σε διαβούλευση από τις 15 Απριλίου, οι άδειες που θα δημοπρατηθούν είναι τέσσερις, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση high definition. Η τιμή εκκίνησης για κάθε δημοπρατούμενη άδεια έχει οριστεί στο ποσό των 3.000.000 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ