Πέτσας: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα

Πέτσας: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα

Με τις τουρκικές προκλήσεις της Τουρκίας στην Μεσόγειο ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας, η κυβέρνηση αναπτύσσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες μετά την Navtex της Τουρκίας και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα κινείται με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα

«Η Ελλάδα θα κάνει ότι χρειαστεί για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Σήμερα, δύο μέρες μετά τη NAVTEX της Τουρκίας η κατάσταση παραμένει σταθερή, την παρακολουθούμε με ετοιμότητα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την φονική φωτιά στο Μάτι, ο κ. Πέτσας εξαπέλυσε επίθεση κατά της τότε κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «οι αρμόδιες αρχές παρέλυαν και ότι η πολιτική ηγεσία σκηνοθετούσε μία θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση. Λίγους μήνες αργότερα ο νέος αρχηγός της «Καθημερινής» απειλούσε τον εμπειρογνώμονα προκειμένου να συγκαλύψει τα στοιχεία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ