Πέτσας: Καμία παράτυπη διαδικασία στην εξέταση του «Σαράφη» - Επίθεση σε Τσίπρα

Πέτσας: Καμία παράτυπη διαδικασία στην εξέταση του «Σαράφη» - Επίθεση σε Τσίπρα

Δεν υπάρχει καμία παράτυπη διαδικασία στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» δήλωσε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Σε ερώτηση για τον μάρτυρα που δεν προσήλθε χτες Δευτέρα, ανέφερε ότι η προστασία των μαρτύρων δεν είναι φυσική προστασία, είναι προστασία της ταυτότητάς του. Δεν τον έχασε η αστυνομία. Έχει ζητηθεί να κλητευθεί. Για την προστατευμένη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» ανέφερε «αναμένουμε αν θα προσέλθει η σημερινή μάρτυρας».

«Είναι στο χέρι της Προανακριτικής Επιτροπής, και όχι της κυβέρνησης, πώς θα προχωρήσει. Η Επιτροπή έχει εργαλεία στα χέρια της. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι διαδικασίες δεν έχουν χρονικό ορίζοντα. Ο μάρτυρας μπορεί να κλητευθεί και στο μέλλον» διευκρίνισε ο κ. Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε εκ νέου και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «υπάρχει ζήτημα όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακατεύεται στο έργο της Επιτροπής. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μόνος του να αναμειχθεί στην δικαιοσύνη και στην Προανακριτική» σημείωσε. 

Κατηγόρησε, παράλληλα, τον κ. Τσίπρα για σημαντικά ψέματα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία κοινοτική οδηγία, δεν επιλέγει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ κάποια διαδικασία... Όλα τα κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι η ίδια με αυτήν που ακολούθησε και η φυσική Δικαιοσύνη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS