Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τους μπαχαλάκηδες - Ο νόμος θα επιβληθεί

Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τους μπαχαλάκηδες - Ο νόμος θα επιβληθεί

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου και των επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να επανέρχεται στο θέμα κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο Στέλιος Πέτσας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Χθες, οι Έλληνες πολίτες είδαν με έκπληξη να οργανώνεται διαδήλωση στην οποία μετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να συνεχιστεί η νοσηρή κατάσταση που διαμορφώθηκε κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στήριξή του στο άσυλο της ανομίας και της παρανομίας. Απέδειξε ότι επιλέγει – και πάλι – να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες. Προκαλεί την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνει με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων εντός των Πανεπιστημίων. «Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες: στους φοιτητές, τους εργαζόμενους, στους καθηγητές. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές τους και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμιά τους θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών. Αλλά δεν είναι μόνο τα Πανεπιστήμια. Σήμερα, όπως γνωρίζετε, ελευθερώθηκε από παράνομη κατάληψη ακόμη ένας χώρος, αυτή τη φορά σε μια επιβαρυμένη γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Πρόκειται για την 12η απελευθέρωση παράνομα κατειλημμένου χώρου. Τα Πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους».

Πέτσας για επίκαιρη Τσίπρα σε Πρωθυπουργό: Σπάμε τον φαύλο κύκλο

Αναφορικά με το θέμα της επίκαιρης ερώτησης του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στον Πρωθυπουργό, ο κ. Πέτσας σημείωσε: «Δεν μιλάμε για ασυλία, μιλάμε για έλεγχο ο οποίος επιβάλλεται έτσι ώστε οι συνετοί υπάλληλοι των τραπεζών να κάνουν την δουλειά τους και τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Όλα τα προηγούμενα 4,5 χρόνια υπήρχε ένας φαύλος κύκλος με ακαμψία διατάξεων και αυτοί που ωφελούνταν ήταν μόνο τα ξένα funds. Εμείς σπάμε αυτό τον φαύλο κύκλο».

Τέλος, ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε την απόσυρση της διάταξης περί βλασφημίας , λέγοντας ότι είχε μπει εκ παραδρομής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS