Πέτσας: Ανοίγουν τα Malls, δεν ανοίγουν ακόμη τα εστιατόρια τους

Πέτσας: Ανοίγουν τα Malls, δεν ανοίγουν ακόμη τα εστιατόρια τους

Έχουμε πει από την αρχή ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δέχεται αναθεωρήσεις, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι σήμερα αναμένεται η απάντηση της επιτροπής των ειδικών για το ενδεχόμενο επίσπευσης του ανοίγματος και της εστίασης.

 Ο εκπρόσωπος εξήγησε ότι αυτό γίνεται με αφορμή και το πρόωρο άνοιγμα, τη Δευτέρα, των εμπορικών πολυκαταστημάτων, τύπου mall. 

Σημείωσε πάντως ότι τα εστιατόρια που βρίσκονται μέσα στα εμπορικά κέντρα δε θα ανοίξουν τη Δευτέρα, θα ανοίξουν μαζί με όλα τα υπόλοιπα. 

Για τον τουρισμό, δήλωσε ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι σχετικός ανακοινώσεις για το κυβερνητικό σχέδιο

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στα μέσα Ιουνίου η κυβέρνηση θα έχει την εικόνα για το πως θα κινηθεί ο τουρισμός από 1η Ιουλίου

Τόνισε ότι τα πρωτόκολλα πάνω στα οποία εργάζεται η κυβέρνηση, έχουν στόχο να πείσουν τους ταξιδιώτες ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός αλλά και τους επιχειρηματίες τους συμφέρει να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Τέλος δήλωσε ότι η Ελλάδα συζητά και με άλλες χώρες το ενδεχόμενο διμερών συμφωνιών, υπογραμμίζοντας πάντως ότι στην ΕΕ δεν πρέπει να υπάρχει κατακερματισμός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS