Μάικ Πομπέο: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα στην περιοχή

Μάικ Πομπέο: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα στην περιοχή

Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ απαντώντας στην προσφώνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου αφού σημείωσε την ιστορική σχέση των δυο χωρών τόνισε πως οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο απόγειό τους και πως με την επίσκεψή του προσβλέπει «πως θα προχωρήσουν μπροστά».

Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή και υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας υπάρχουν σημεία που εκτείνονται και σε οικονομικό επίπεδο.

Υπογράμμισε πως οι αμερικανικές εταιρείες είναι έτοιμες να έλθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη για όλους.

«Είμαι από το Κάνσας και οι Έλληνες εκεί περιμένουν πολλά από μένα»

Mία αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη σύντομη συνομιλία που είχε στο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Μάικ Πομπέο είπε ότι είναι από το Κάνσας και εκεί υπάρχει μεγάλη κοινότητα Ελλήνων ομογενών. Μπορεί να με βλέπουν και περιμένουν πολλά από μένα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ