Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Ο Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ έσπρωξε τον Κυρανάκη - Άγριος τσακωμός με Πολάκη

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Ο Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ έσπρωξε τον Κυρανάκη - Άγριος τσακωμός με Πολάκη

«Κόκκινο» χτύπησε το θερμόμετρο στην Προανακριτική Επιτροπή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Γκιόλα να σηκώνεται από το έδρανό του και να σπρώχνει βίαια τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κυρανάκη. Είχε προηγηθεί έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον κ. Κυρανάκη και τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχει κληθεί ως μάρτυρας.

 

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης που στριμώχτηκε από τις ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ αρνήθηκε να απαντήσει, με αποτέλεσμα ο κ. Κυρανάκης να τον αποκαλέσει «κότα λυράτη» και τον Ι. Γκιόλα να σηκώνεται και να τον απωθεί. Εκνευρισμένος ο Π. Πολάκης αποχώρησε ενώ όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο κ. Γκιόλας ζήτησε συγγνώμη για την «χειροδικία» εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο διάλογος που έγινε η αιτία για παρ’ ολίγον σύρραξη ήταν ο εξής:

Κ. Κυρανακης: Γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο;

Π. Πολακης: Είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του

Κ. Κυρανάκης: Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;

Π. Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;

Κ. Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.

Π. Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ’ αυτόν

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα πάντα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κυρανάκης αποκάλεσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης κότες, με τον Γ. Γκιόλα να σηκώνεται και να τον σπρώχνει, φωνάζοντάς του να φύγει!

Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Πολακης φέρεται να πήρε αποστάσεις από τους προστατευόμενος μάρτυρες λέγοντας ότι μπορεί να είναι και άνθρωποι που τους είχαν για κατηγορούμενους και τους είπαν πείτε πράγματα για να γίνεται μάρτυρες. «Δεν τους ήξερα. Απλά είχα διαβάσει και είναι βέβαιο οτι τα έχουν πιάσει διότι μόνο έτσι ήξεραν. Μπορεί να είναι και άνθρωποι που τους είχαν για κατηγορούμενους και τους είπαν πείτε πράγματα για να γίνετε μάρτυρες. Αυτό δεν γίνεται;»τόνισε. Πηγές της Νέας Δημοκρατίας τόνιζαν, μάλιστα, ότι ουσιαστικά με αυτή την αναφορά ο Π. Πολάκης αδειάζει την Τουλουπακη αναφορικά με τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS