Ρωμανός για Μάτι: Δεν ξέρω αν ο κ.Τσίπρας βρίσκεται σε κάποιο κότερο ή κρύβεται αλλά δεν έχει βγει να πει κουβέντα

Ρωμανός για Μάτι: Δεν ξέρω αν ο κ.Τσίπρας βρίσκεται σε κάποιο κότερο ή κρύβεται αλλά δεν έχει βγει να πει κουβέντα

«Η κα Γεροβασίλη ξαφνικά θυμήθηκε τη δημοκρατία η οποία πράγματι απειλείτο επί των ημερών τους όπως μαθαίνουμε από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και ξαφνικά τους φταίνε οι ηχογραφήσεις», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Ρωμανός σημείωσε: «Για όλα αυτά δεν ακούμε λέξη επί του συγκεκριμένου. Η κα Γεροβασίλη ξαφνικά θυμήθηκε τη δημοκρατία η οποία πράγματι απειλείτο επί των ημερών τους όπως μαθαίνουμε από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και ξαφνικά τους φταίνε οι ηχογραφήσεις».

«Να θυμίσω ότι ο κ. Πολάκης μαγνητοφωνούσε τον Στουρνάρα και τότε ήταν ηρωικό αυτό. Οι Συριζαίοι μαγνητοφωνούσαν την τρόικα στο Χίλτον και τότε επίσης ήταν ηρωικό αυτό. Ο Βαρουφάκης τα eurogroup, ο κος Χαϊκάλης με τον κ. Λαζόπουλο έστησαν ολόκληρο σόου με τις μαγνητοφωνήσεις τους και βασικά η εργαλειοποίηση κάθε παράνομης ηχογράφησης όπως για παράδειγμα του κ. Κασιδιάρη, και επίσης επί των ημερών τους νομιμοποιήθηκαν οι ηχογραφήσεις αυτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι ίδιοι ήθελαν να κάνουν στοιχείο της πολιτικής διαμάχης αυτές τις ηχογραφήσεις, οι ίδιοι τις νομιμοποίησαν και τώρα έρχονται οι ίδιοι και αντί να απαντήσουν στην ουσία αυτών των ηχογραφήσεων, που δεν έχουν καμία σχέση βέβαια με όλα τα άλλα, εδώ μιλάμε για ηχογραφήσεις που μαρτυρούν παρακράτος που έγιναν επί των ημερών τους, και τώρα δεν ακούμε λέξη επί το συγκεκριμένο», σημείωσε επιπρόσθετα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρω αν βρίσκεται σε κάποιο κότερο ή που κρύβεται αλλά δεν έχει βγει να πει κουβέντα, η κα Γεροβασίλη πετάει την μπάλα στην εξέδρα, ο κ. Παππάς έκανε ακριβώς το ίδιο επί εβδομάδες και όλα αυτά έρχονται το ένα να υπερκαλύψει και να επαληθεύσει τελικά το άλλο», τόνισε ο κ. Ρωμανός.

«Γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε παράλληλα αποκαλύψεις για τρεις- τέσσερις υποθέσεις. Έχουμε τον κ. Παππά ο οποίος βγήκε να πει ότι δεν μιλούσε με τον κ. Μιωνή για το Μαξίμου, τον Παπαγγελόπουλο και την κα Τουλουπάκη αλλά δήθεν για τον κ. Παπασταύρου και τον κ. Σαμαρά. Έχουμε τον κ. Καλογρίτσα να μας παρουσιάζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με το Μαξίμου και τον Παππά και ότι δεν έψαχναν χρηματοδότηση χεράκι-χεράκι από όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας που επαληθεύουν τα ίδια που λέει σήμερα ο Καλογρίτσας και ότι δεν έστησαν κανένα διαγωνισμό. Έχουμε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά που ακούμε για το Μάτι και ξανά πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα και ο κ. Τσίπρας φαίνεται σαν να μην ήξερε τίποτα και σαν να μη ζούσε εδώ», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο κ. Ρωμανός δήλωσε ότι «ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τίποτα άλλο πάρα μόνο να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία, αυτό τους ένοιαζε και επειδή δεν μπορούσα να το στηρίξουν με το έργο τους γιατί πήγαν για διαπραγμάτευση και έφεραν έρπη και δύο μνημόνια, όταν ο κ. Μητσοτάκης πήγε για διαπραγμάτευση και έφερε 70 δις αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είχαν τίποτα να δείξουν».

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ τόνισε ότι «είναι μια πολύ μεγάλη νίκη...».

Για τη στάση της ΕΣΗΕΑ, ο κ. Ρωμανός σημείωσε: «Θεωρώ ότι η ΕΣΗΕΑ έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν η ΕΣΗΕΑ βγάζει για παράδειγμα δήλωση συμπαράστασης για έναν κύριο που ήταν πολιτευτής της ΛΑΕ στη Λέσβο, όταν βγάζει δήλωση συμπαράστασης για όλους αυτούς που στοχοποιήσαν εσάς και κινηθήκατε με βάση τα νόμιμα μέσα εναντίον τους που δεν θα τα κρίνω αλλά θεωρώ ότι είναι ανήκουστο να μην έχει βρει μια κουβέντα να πει για τους δημοσιογράφους της Καθημερινής και για τη στοχοποίησή τους από την ίδια την κα Γεροβασίλη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS