Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος μετά τη χθεσινή επίσημη στήριξη του από τη ΝΔ, καταβαίνει υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν από την Παρασκευή σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου, μιλώντας ήδη με τον πρωθυπουργό τηλεφωνικά και σήμερα μετά και το κλείσιμο του πρώτου κύκλου έχουν την πρώτη τους συνάντηση, η οποία επισφραγίζει την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για την Περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά έγινε επίσημα χθες με μια λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, στην οποία αναφερόταν: «Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Αλλαγή χρίσματος χωρίς «τριγμούς»

Η αλλαγή του χρίσματος της ΝΔ έγινε χωρίς «τριγμούς» στο εσωτερικό του κόμματος, με τον Νίκο Χαρδαλιά να απολαμβάνει τη στήριξη όλων των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά και την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ότι «είμαστε σίγουροι πως ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος», ο Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

Από εκεί και πέρα, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έσπευσαν δημόσια να επιδοκιμάσουν την υποψηφιότητα Χαρδαλιά, με μηνύματα μέσα από τα social media.

Σύσσωμη η ΝΔ στηρίζει Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές του Μαξίμου έκαναν λόγο για μία πολιτικά ώριμη και παραταξιακά ενωτική στάση του Γιώργου Πατούλη, που ανταποκρίνεται με ευθύνη στις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.

Μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη της ΝΔ, ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων στήριξης από υπουργούς και στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημείωσε μεταξύ άλλων με ανάρτηση στο Facebook ότι τον συνδέει μια ισχυρή, διαχρονική σχέση με τον Νίκο Χαρδαλιά και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση», προσθέτοντας πως «είμαστε δίπλα του».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Νίκο Χαρδαλιά, τονίζοντας πως «επιστρέφει σπίτι του στην Αυτοδιοίκηση», ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης, ενώ «καλή επιτυχία» τού ευχήθηκε και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας.

«Πολύτιμος φίλος, αεικίνητος, οργανωτικός, αποτελεσματικός! Πάντα στην πρώτη γραμμή», έγραψε σε story στο Instagram η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον Νίκο Χαρδαλιά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ