Σφοδρή επίθεση Παπαγγελόπουλου σε Σαμαρά: Παρανοϊκοί οι ισχυρισμοί περί σκευωρίας

Σφοδρή επίθεση Παπαγγελόπουλου σε Σαμαρά: Παρανοϊκοί οι ισχυρισμοί περί σκευωρίας

Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά ομιλία του στη βουλή.

Ο κ.Παπαγγελοπουλος χαρακτήρισε παρανοϊκό τον ισχυρισμό του ότι εκείνος κινήθηκε κατόπιν εντολών του κ.Τσιπρα και έστησε την σκευωρία. «Αν συμβαίνει αυτό αδικούμαι θα πρέπει να παραιτηθώ από την κυβέρνηση και να αναλάβω καθήκοντα διευθυντού του FBI. Με βάση τη λογικη του ο κ.Σαμαράς θα έπρεπε να μηνύσει και τον αμερικανό πρόεδρο και το FBI και τη Ράικου και άλλες χώρες».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφερόμενος στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει κατά των μαρτύρων οι εμπλεκόμενοι έκανε λόγο για επιχείρηση τρομοκράτησης.

«Ας μην ματαιοπονούν κάποιοι η επιχείρηση τρομοκρατίας δεν θα περάσει . Δεν πρόκειται να περάσουν οι απειλές για διώξεις και εξόντωση».
Όμως ο κ. Παπαγγελόπουλος προχώρησε και σε δεύτερη επίθεση κατά του κ. Σαμαρά απευθυνόμενος όπως είπε στους οπαδούς της ΝΔ.
«Είναι προφανείς οι εμμονές και τα μετεμφυλιακά σύνδρομα που τον βασανίζουν .
Ποια είναι τα κίνητρα και οι στόχοι του κ. Σαμαρά με την αναφορά του όσον αφορά την παρουσία μου στην κυβέρνηση της ΝΔ ως διοικητής της ΕΥΠ;

Ας το κρίνουν οι οπαδοί της ΝΔ. Εμένα μου αρκεί η στάση του Σαμαρά από το 1993 έως σήμερα»

Ως προς την δήλωση του κ. Σαμαρά ο οποίος αναφέρθηκε στο χρόνο που ήρθε η δικογραφία στη βουλή σε σχέση με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο κ.Παπαγγελοπουλος θέλησε να προκαλέσει διχασμό στη ΝΔ και ανάφερε.
«Ο κ.Σαμαράς συνδέει τη δικογραφία με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Έλεος
Δεν είναι η πρώτη φόρα που χρησιμοποιεί το Μακεδονικό. Το έκανε και το 93 όταν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη . Τότε οργίαζαν οι φήμες για τους πραγματικούς λόγους εκείνης της επιλογής . Τα αφήνω όλα αυτά στην κρίση του κάθε Νεοδημοκράτη» .

Ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους ανέφερε ότι οι «απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή παραπέμπουν σε μαφιόζικες μεθόδους και παρακρατικούς μηχανισμούς. Τι εννοεί ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι θα μας πάει μέχρι τέλους εννοεί την φυσική μας εξόντωση ;»
Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως για ότι πάθουν οι εισαγγελείς και οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα έχουν ευθύνη όπως είπε όσοι τους καταγγέλλουν και τους απειλούν.

«Για ότι συμβεί σε βάρος εισαγγελέων και μαρτύρων ακόμα και μια γλάστρα να πέσει στο κεφάλι τους σε ένα περίπατο ξέρετε τι θα πιστέψουν όλοι» .

Όσον αφορά το τεκμήριο της αθωότητας ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι το σέβεται και θα το σεβαστεί.

«Το τεκμήριο της αθωότητος το τήρησα με ευλάβεια.
Τα γελοία ψέματα και οι συκοφαντίες απο κάποιους με έχουν εξοργίσει .

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα για όλα τα πρόσωπα σε βάρους τους . Με κάποιους έχω και φιλικές σχέσεις και αν προκύψει κάτι για αυτούς πάλι δεν θα πω κάτι» .

Ως προς την ενημέρωση που είχε για το περιεχόμενο της δικογραφίας ο κ. Παπαγγελοπουλος ανέφερε ότι αυτό έγινε από τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.
«Εγώ μίλησα για ολιγόλεπτη και μερική ενημέρωση από τον Κοντονή για την υπόθεση και ο κ.Γεωργιαδης είπε ότι είπα για άτυπη ενημέρωση».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ