Σήμερα η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου: Νέο φορολογικό νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής

Σήμερα η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου: Νέο φορολογικό νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής

Σήμερα συνεδριάζει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο με νέο μπαράζ νομοθετημάτων, κάτι στο οποίο δίνει πολύ μεγάλη σημασία το Μέγαρο Μαξίμου για να απαντήσει σε όλους όσοι του χρεώνουν μεταρρυθμιστική κόπωση.

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής στο Υπουργικό Συμβούλιο

Αιχμή θα δοθεί στα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής εν μέσω περιβάλλοντος οξυμένης αν και εν πολλοίς εισαγόμενης ακρίβειας, αλλά και σε εκείνα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκπέμπει μήνυμα αυστηρής προσήλωσης και ταχύτατης δρομολόγησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, που στόχο έχουν μεταξύ άλλων και την ορατή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με προβλέψεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, βάσει και όσων ανακοινώσεων έκανε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

«Μην ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ» η «γραμμή» Μαξίμου

Την ίδια ώρα στην κυβέρνηση είναι σαφές ότι παρακολουθούν με προσοχή το… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που γίνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή στην ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν καμία διάθεση να παρέμβουν στην εσωκομματική διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν όμως όποτε η Κουμουνδούρου αποπειράται να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Ούτως ή άλλως ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει το «σύνθημα» πως δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο, ούτε και τον κ. Κασσελάκη προφανώς, συστήνοντας προς τους υπουργούς και τα στελέχη του ότι η απουσία κατ’ ουσίαν της αντιπολίτευσης δεν αποτελεί για την κυβέρνηση λόγο εφησυχασμού. Τουναντίον, μεγαλώνει την κυβερνητική ευθύνη και θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως έναυσμα για την επιτάχυνση των κυβερνητικών ρυθμών.

Ωστόσο, δεν περνά απαρατήρητη από την κυβέρνηση ούτε η ελεύθερη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ούτε και η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να αποκομίσει οφέλη από την εμφανή αποσυσπείρωση της Κουμουνδούρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ