Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Μητσοτάκη: «Θα του τα πούμε από κοντά και σύντομα»

Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Μητσοτάκη: «Θα του τα πούμε από κοντά και σύντομα»

Κριτική ασκεί ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ για τις πρόσφατες εισβολές στο ΣτΕ και όχι μόνο. Και δεν μένει εκεί. Το συγκεκριμένο στέλεχος απειλεί εμμέσως τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα» αναφέρει στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook. 

 YN 2018 05 23 09.48.39

Μετά τα απανωτά χτυπήματα, τα οποία μάλιστα προανήγγειλε χωρίς να θορυβήσει ιδιαίτερα την αρμόδια πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα ηγετικά στελέχη του «Ρουβίκωνα» καλούν τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν για επαφή. Δίνουν ώρα, μέρα και τοποθεσία:

 YN 2018 05 23 09.48.24

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δήλωση για την επίθεση της αναρχικής ομάδας στο ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι «κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ' όπου κι αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ».

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ' όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.

Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ