Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η Σακελλαροπούλου - Συμβολική η πρώτη επίσκεψή της ως ΠτΔ

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η Σακελλαροπούλου - Συμβολική η πρώτη επίσκεψή της ως ΠτΔ

Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η κ.Σακελλαροπούλου έφθασε στο υπουργείο στις 10:00, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.


Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ένα μικρό στρατιωτικό τμήμα έξι ανδρών απέδωσε τιμές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την είσοδό της στο υπουργείο, ενώ απουσίαζαν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και το μικτό άγημα που συνήθως αποδίδει τιμές κατά την υποδοχή των επισήμων. Στο πλαίσιο αυτό, δεν έγιναν και χειραψίες.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από την ηγεσία του υπουργείου για θέματα αρμοδιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τιμών «Ιωάννης Καποδίστριας». 

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η κ. Σακελλαροπούλου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την ανθυπολοχαγό Ελισάβετ Νιώτη, η οποία υπηρετεί στο φυλάκιο στις Καστανιές, στον Έβρο. 

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο δύσκολο και πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά οι γυναίκες και οι άνδρες που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή των συνόρων και υποσχέθηκε ότι, μόλις το επιτρέψουν οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η χώρα, θα επισκεφθεί τον Έβρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS