Αυτή την ώρα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου

Αυτή την ώρα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου

Τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη συναντά αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το πρωί, για επίσκεψη εξπρές για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος πήγε με τα πόδια με τη συνοδεία του από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κατέβηκε τα σκαλιά, τον υποδέχθηκε και ανέβηκαν μαζί ως την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Φωτογραφήθηκαν και μπήκαν στο εσωτερικό για τη συνάντησή τους.

Ζωντανά η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Υπενθυμίζεται ότι μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Τούρκος πρόεδρος οδηγήθηκε απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Να μιλήσουμε βλέποντας το γεμάτο μέρος του ποτηριού», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στην ΠτΔ, προτού οδηγηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός και ο κ. Ερντογάν θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας της ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ