Το ταξίδι της ζωής του για τη Βοστώνη ξεκίνησε ο Παναγιώτης-Ραφαήλ

Το ταξίδι της ζωής του για τη Βοστώνη ξεκίνησε ο Παναγιώτης-Ραφαήλ

Ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής του στη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτηση της στο Facebook.

To μικρό αγόρι θα εξεταστεί από ομάδα του Boston Children's Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην ανάρτησή τους.

 Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του 18 μηνών αγοριού στη Βοστώνη υπολογίζεται σε 2 με 3 μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ από το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, MDA Ελλάς, σε περίπου έναν μήνα, από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ