Τσοβόλας: Στη δικογραφία το όνομα πολιτικού προσώπου

Τσοβόλας: Στη δικογραφία το όνομα πολιτικού προσώπου

Επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας ότι στην δικογραφία με τις καταγγελίες για σκευωρία στην υπόθεση Novartis υπάρχει το όνομα πολιτικού προσώπου του οποίου τον τραπεζικό λογαριασμό έδωσε οι αμερικανικές αρχές στην συνάντηση με τους Έλληνες εισαγγελείς στην Βιέννη. 

Σε ερώτηση αν αναφέρεται στη δικογραφία το όνομα του πολιτικού, που πρόσφεραν τον τραπεζικό λογαριασμό του οι αμερικανικές αρχές στους Έλληνες εισαγγελείς ο Δημήτρης Τσοβόλας απάντησε: «Μάλιστα αναφέρεται το όνομα. Αναφέρεται από τον ίδιο. Δεν αναφέρεται ποιο πρόσωπο κλπ.»

Για το αίτημα που κατέθεσε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς που τον κατηγορούν ο Δημήτρης Τσοβόλας εξήγησε ότι είναι στην κρίση της επιτροπής αν θα το κάνει δεκτό. «Αν θες να αναζητήσεις την αλήθεια πρέπει να ικανοποιεί τέτοια αιτήματα. Μέχρι τώρα έτσι προβλέπει το δίκαιο και στους πολίτες τους απλούς και την Βουλή», τόνισε ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. 

Και συνέχισε: «Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μήνυση στον κ. Παπαγγελόπουλο. Ως μηνυτής ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να καλέσει τον μηνυτή του. Εγώ ενεργώ και ως δικηγόρος κατά κύριο λόγο νομικά και ως πολίτης. Γιατί δεν μπορεί να μην ασκεί τα δικαιώματα ο όποιος εμφανιζόμενος ύποπτος όταν γίνεται μήνυση από κάποιον». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ