Κορωνοϊός: Ακυρώνεται το Ejekt Festival με τους Red Hot Chili Peppers

Κορωνοϊός: Ακυρώνεται το Ejekt Festival με τους Red Hot Chili Peppers

Ανακοινώθηκε η ακύρωση του Ejekt Festival για το καλοκαίρι του 2020 λόγω των δυσκολιών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πρόκειται για το πρώτο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού που προχωρά σε επίσημη, οριστική ματαίωση και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2021. Στη 16η διοργάνωση είχαν προγραμματιστεί δύο φεστιβαλικές ημέρες: η 5η Ιουνίου με headliners τους Red Hot Chili Peppers (μαζί οι Hives και Nothing But Thieves) και η 13η Ιουλίου με τους Foals.

Χωρίς Red Hot Chili Peppers λόγω κορωνοϊού

Η Detox Events ανακοίνωσε μέσω facebook την ακύρωση της διοργάνωσης, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού, των συνεργατών του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών. 

Μεταξύ άλλων και όσον αφορά το ζήτημα των εισιτηρίων που έχουν προπωληθεί αναφέρει «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το πλάνο μας για τους κατόχους εισιτηρίων. Ζητούμε την κατανόησή σας, γιατί θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς επεξεργαζόμαστε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης, σε συνεργασία με τους πωλητές εισιτηρίων μας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ