Ένα εξοχικό παρακαλώ: Η πιο ξεκαρδιστική παράσταση της χρονιάς

enaexoxikoparakalo

Συνήθως όταν πηγαίνω θέατρο και μου αρέσει μία παράσταση μέσα στη σεζόν μπορεί να την παρακολουθήσω και δεύτερη φορά. Κι όμως. Η θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» που παίζεται στο θέατρο Αθηνά σε παραγωγή Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη σπάει ταμεία και φέτος την είδα για τρίτη φορά!

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα
Το κοινό δείχνει προτίμηση στην παράσταση και αυτό φαίνεται από την προσέλευση κάθε βράδυ στο θέατρο Αθηνά που ουρές κόσμου σχηματίζονται προκειμένου να προμηθευτεί ένα εισιτήριο.
Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;
Οι ηθοποιοί που κλέβουν την παράσταση είναι ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Πούλης. Οι ατάκες τους είναι θανατηφόρες και κάνουν ένα ολόκληρο θέατρο να ξεσπάει σε γέλια μέχρι δακρύων. Εξάλλου και οι δύο τους ξέρουν πολύ καλά την συνταγή της επιτυχίας κι αυτό φαίνεται στο χειροκρότημα! Μεταξύ τους όλος ο θίασος έχει μία απίστευτη χημεία και δεν είναι λίγες οι φορές που και οι ίδιοι οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν γιατί δεν μπορούν να κρατηθούν από τις μεταξύ τους ατάκες. Αναμφισβήτητα θεωρείται η παράσταση της χρονιάς καθώς το γέλιο λείπει από την καθημερινότητα και σε αυτές τις δύο ώρες ο θεατής όχι μόνο ξεχνιέται αλλά περνάει υπέροχα το χρόνο του!


Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Αποστολάκης, Άρης Τσάπης, Κωνσταντίνς Κομμάτα και Σπύρος Πούλης. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς και την σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ