«Our Souls at Night»: Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα ερωτεύονται... 50 χρόνια μετά [video]

«Our Souls at Night»: Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα ερωτεύονται... 50 χρόνια μετά [video]

Έχουν περάσει 50 χρόνια από την υπέροχη κινηματογραφική... εμπειρία, υπό τον τίτλο «Ξυπόλητοι στο Πάρκο», με την οποία οι νεότατοι, τότε, πρωταγωνιστές, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα, έκαναν γνωστό το όνομά τους στο κινηματογραφικό στερέωμα.

Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, που υποδύονταν τους νεόνυμφους, «έδεσαν» τόσο πειστικά, που, στο μυαλό κάποιων σεναριογράφων, ήταν οι ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα ιστορία αγάπης, που διαδραματίζει πέντε δεκαετίες μετά...

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο «ιερά τέρατα» του κινηματογράφου επιστρέφουν στο ρόλο του ζευγαριού, με τη νέα ταινία του Netflix, «Our Souls at Night».

Η αισθηματική ταινία θέλει να προβάλει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και πως και οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν δικαίωμα στην αγάπη. Με φόντο το Κολοράντο των ΗΠΑ, η Addie Moore (Fonda) επισκέπτεται αναπάντεχα τον γείτονά της, Louis Waters (Redford).

Με τους συζύγους τους να έχουν πεθάνει, με τα παιδιά τους μακριά και τη μοναξιά να τους καταβάλει μέσα στα μεγάλα σπίτια τους, θέλουν απλά μια επαφή και να εκμεταλλευτούν όσο καλύτερα μπορούν το χρόνο που τους απομένει.

Το «Our Souls at Night» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=MjVzSnkmF2Q

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS