Παζάρι με 8.000 βιβλία στην πλατεία Κοτζιά

Παζάρι με 8.000 βιβλία στην πλατεία Κοτζιά

«Το βιβλίο είναι η δύναμή σου»: αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού Παζαριού Βιβλίου που θα ανοίξει τις πύλες του στις 13 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Κοτζιά, και θα λειτουργήσει για συνολικά είκοσι ημέρες μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.

Tο Παζάρι Βιβλίου αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό, που φιλοξενείται στην Αθήνα για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέροντας στο κοινό μια τεράστια ποικιλία βιβλίων για να επιλέξει.
Εκδότες
Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος εκδότες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα διαθέσουν συνολικά περισσότερους από 8.000 διαφορετικούς τίτλους βιβλίων. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα βιβλία αυτά θα πωλούνται σε τιμές που δεν θα ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους τιμής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να μπορεί να αντεπεξέλθει στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε.
Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το παζάρι θα είναι μεν υπαίθριος, αλλά στεγαζόμενος και θερμαινόμενος και το παζάρι θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ