Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Γουίλσον σε πρόβες στον Πειραιά, το έργο που θα παρουσιάσει
Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθέτης Robert Wilson σκηνοθετεί το έργο Τρεις Ψηλές Γυναίκες του Edward Albee στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Γουίλσον σε πρόβες στον Πειραιά, το έργο που θα παρουσιάσει

Ο επιδραστικός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Γουίλσον, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του βρίσκεται στην Αθήνα και σκηνοθετεί παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αντισυμβατικός, τιμημένος με δύο βραβεία Ubu, Χρυσό Λιοντάρι στη Μπιενάλε Βενετίας, ένα Βραβείο Ολίβιε και υποψηφιότητα για Πούλιτζερ, μετρ στο να δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες, συναισθηματικά φορτισμένες, ο Ρόμπερτ Γουίλσον ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμα μία παράσταση που θα συζητηθεί.

Με τους διεθνούς φήμης συνεργάτες του στη σκηνή, ο Ρόμπερτ Ουίλσον και οι ηθοποιοί του βρίσκονται σε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα τους στις 24 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός καλλιτέχνης Ρόμπερτ Γουίλσον, σκηνογράφος, χορογράφος, εικαστικός, περφόρμερ σκηνοθετεί το έργο «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee, στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, με πρωταγωνίστριες τρεις εξέχουσες Ελληνίδες ηθοποιούς, τη Ρένη Πιττακή, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.

Τι θα δούμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Δομημένο γύρω από τα θεμελιακά ερωτήματα του εαυτού και της θνητότητας, το σαρκαστικό έργο του Albee εμπνέεται από τον χαρακτήρα της δικής του μητέρας. Αντιμέτωπη πια με το τέλος του βίου της, περιβάλλεται από δύο νοσηλεύτριες, οι οποίες παίρνουν τη μορφή του νεότερου εαυτού της.

Με τη γνωστή του, ολιστική διαχείριση του χώρου και του χρόνου, ο Ρόμπερτ Γουίλσον εξιστορεί μαεστρικά το αποτύπωμα το χρόνου, αναδεικνύοντας τις πολλαπλές αντανακλάσεις που γεννά ο καθρέφτης της ζωής.

Σκηνοθεσία: Robert Wilson
Συνεργάτης σκηνοθέτης: Charles Chemin
Σκηνικά: Flavio Pezzotti / Κοστούμια: Flavia Ruggeri
Ηχητικός Σχεδιασμός: Thorsten Hoppe
Φωτισμοί: Marcello Lumaca / Πρωτότυπη μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές / Βοηθός σκηνοθέτης: Δήμητρα Δερμιτζάκη
Υπεύθυνη παραγωγής: Αιμιλία Σιαφαρίκα
Ηθοποιοί
Ρένη Πιττακή / Καρυοφυλλιά Καραμπέτη / Λουκία Μιχαλοπούλου
Αλέξης Φουσέκης

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.more.com/theater/treis-psiles-gynaikes/

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 
Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00
Σάββατο στις 18:00 & 21:00
Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ