«Στιγμές Αλήθειας» από την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών

Στις 3 Φεβρουαρίου, τελευταία μέρα προβολών του 1ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Νέων Δημιουργών «Στιγμές Αλήθειας», στο κτήριο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, παρευρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη. 

Εκ μέρους το Διοικητικού Συμβουλίου την καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Σ. Χάρης Παπαδόπουλος, εκφράζοντας τη χαρά των σκηνοθετών για την παρουσία της . Η Υπουργός παρακολούθησε τις προβολές δύο ντοκιμαντέρ την «Μέθοδο» του Χάρη Γιουλάτου και «Το μπαλκόνι - μνήμες κατοχής» του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη και ενθουσιάστηκε από το υψηλό τεχνικό επίπεδο των ταινιών και τη σκηνοθετική γραφή των νέων δημιουργών.

DSC00790

Με αφορμή την επιτυχία της όλης εκδήλωσης, η κυρία Μενδώνη αντιμετωπίζει με προσωπικό ενδιαφέρον την ανάγκη να βρεθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος ενίσχυσης των ανεξάρτητων νέων δημιουργών με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. 

 MG 4137

Στις επόμενες μέρες, θα γίνει συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΕΣ με την υπουργό Πολιτισμού κυρία Μενδώνη για να βρεθούν οι πρακτικές λύσεις για την ενίσχυση των νέων σκηνοθετών.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2019 YSTEROGRAFO NEWS