Το Αίνιγμα

Το Αίνιγμα

Το δεκάλεπτο στερεοσκοπικό «ΑΙΝΙΓΜΑ», κυκλοφορεί από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και της Περιφέρειας, μαζί με τη μεγάλου μήκους ταινία animation“Loving Vincent” σε διανομή της Filmcenter ΤΡΙΑΝΟΝ (οι ταινίες προβλήθηκαν από κοινού στην avant premiere που έγινε στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στις 5 Οκτωβρίου). 

Η εκ νέου προβολή του ΑΙΝΙΓΜΑτος στη μεγάλη οθόνη, προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία σε όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, αλλά και σε όσους επιθυμούν να το ξαναδούν, κατά προτίμηση σε αίθουσα η οποία το προβάλλει σε 3D. 

Παράλληλα, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της ταινίας, στη διεύθυνση www.aenigma-film.com, όπου μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για το φιλμ και τους συντελεστές, φωτογραφίες, βραβεία και διακρίσεις, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, κομμένες σκηνές, κ.λπ. Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς.

Για την τρέχουσα εβδομάδα (12-18/10) το ΑΙΝΙΓΜΑ προβάλλεται στερεοσκοπικά (3D) αποκλειστικά στο ΙΝΤΕΑΛ καθημερινά στις 18:00.

Προβάλλεται επίσης στην Αθήνα σε: ΤΡΙΑΝΟΝ, ΝΙΡΒΑΝΑ, CINE PARIS, ΚΗΦΙΣΙΑ CINEMAX, ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΑΘΗΝΑΙΟΝ- CINEPOLIS/ ΓΛΥΦΑΔΑ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ στη Θεσσαλονίκη και στο ΛΑΪΣ στην Κόρινθο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS