Τι ποινές προβλέπονται για την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα

Από την στιγμή που το παιχνίδι έχει ξεκινήσει τότε εφόσον γίνεται λόγος στο φύλλο αγώνα για διακοπή λόγω υπαιτιότητας τότε η υπαίτια ομάδα εκτός από αφαίρεση τριών βαθμών, θα τιμωρηθεί και με -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα σύμφωνα με άρθρο 21, παράγραφος 3, ιι, γ.

Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για αφαίρεση 10 βαθμών και πρόστιμο από 8.000-40,000 ευρώ “από την ομάδα που θα αποχωρήσει από τον αγώνα μετά την έναρξή του”.

Να σημειωθεί τέλος, ότι εφόσον γίνεται αναφορά για διακοπή αγώνα ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ από τις δύο ομάδες, επαναορίζεται για να διεξαχθεί σε διάστημα 15 ημερών

Οι απειλές
Εφόσον έχουν γραφεί στο φύλλο αγώνα οι απειλές του Λούμπος Μίχελ στον ρέφερι από τη Θεσπρωτία ή τα όσα καταγγέλλει η ΑΕΚ ότι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον διεθνή διαιτητή, τότε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολύ βαριές ποινές.

Σύμφωνα με το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα: “Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,
β. αφαίρεσης βαθμών και
γ. υποβιβασμός ομάδας.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS