ΑΕΚ από το... ΝΒΑ, δράμα για τον Πανιώνιο

basketa1


Η νέα εκπληκτική εμφάνιση της ΑΕΚ και η νέα ήττα του Πανιώνιου που πλέον πρέπει να συμβιβάζεται για τον υποβιβασμό του στην Α2 ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στην 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή μέσα στη δυνατή έδρα της Πάτρας και διέσυρε τον φιναλίστ του κυπέλλου Απόλλωνα με σκορ 89-48!
Ο ΚΑΟΔ πέρασε μέσα από τη Νέα Σμύρνη με νίκη 79-72 και έτσι από την ομάδα της Δράμας κορυφώθηκε το... δράμα του Πανιώνιου που έχειχάσει κάθε ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.
Μεγάλη νίκη πήρε ο Κολοσσός μέσα στην Κηφισιά με 84-73 και έτσι μια μέρα μετά την απρόσμενη ήττα που γνώρισε με δικαστική απόφαση η ομάδα της Ρόδου, για το ματς που είχε νικήσει στο γήπεδο με τον Απόλλωνα, έκανε το αποτέλεσμα που ουσιαστικά τον κρατάει στην κατηγορία.
Μεγάλη νίκη για την παραμονή τους πήραν και τα Τρίκαλα μέσα στην Ελευσίνα με 81-77 και έσπρωξαν στο χείλος του γκρεμού τον αντίπαλό τους.
Στη Θεσσαλονίκη τέλος, ο φορμαρισμένος Αρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο 80-59 επί του Κόροιβου και να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Αύριο παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός με το Ρέθυμνο για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ