ΑΕΚ: Τέλος ο Καμπενγκέλε - «Έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας»

ΑΕΚ: Τέλος ο Καμπενγκέλε - «Έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας»

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ Betsson, που ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο του 26χρονου σέντερ, τονίζοντας με νόημα ότι «η φιλοσοφία μας είναι αδιαπραγμάτευτη» και εξηγώντας πως ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες η περίπτωση του Καμπενγκέλε ήλθε στο προσκήνιο για την Βενέτσια, ενώ τα ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δεδομένη τη μετακίνησή του στη γειτονική χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Καμπενγκέλε είχε κομβικό ρόλο στα πλάνα του Ζοάν Πλάθα. Στο BCL μέτρησε 10.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, ενώ στην Basket League σημείωσε 14 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχοντας ως highlight τη μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ στα Άνω Λιόσια.

Και όλα αυτά, ενώ η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πορευτεί το επόμενο διάστημα χωρίς τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αγώνα με το Περιστέρι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.

Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.

Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.

Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ