Επεσε αμαχητί ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

barcaosfp740

Η πρώτη απόπειρα του Ολυμπιακού να "κλέψει" το πλεονέκτημα έδρας από τη Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας στέφτηκε από πλήρη αποτυχία. Οι "ερυθρόλευκοι" δε μπήκαν σε καμία στιγμή στο παιχνίδι, έχασαν δίκαια με σκορ 73-57 και πλέον καλούνται να ανασυνταχτούν και να επιχειρήσουν να πάρου την απαραίτητη εκτός έδρας νίκη την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός είχε εμφανώς ανέτοιμο τον προερχόμενο από τραυματισμό ηγέτη του Βασίλη Σπανούλη, είχε επιθετικό πρόβλημα ενώ έκανε εύκολα και λάθη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να κάνει το 1-0 χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα. Το... κακό είχε φανεί από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που έληξε 20-8 για τους Καταλανούς, οι οποίοι στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 35-26 και στο 30' με 50-38.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτος σκόρερ του ήταν ο Αγραβάνης με 9, ενώ από τη Μπαρτσελόνα είχε τους Ναβάρο και Νάχμπαρ με 10 πόντους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ