Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του βιασμού για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του βιασμού για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τέλος δεν έχουν οι μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια, οι δικαστικές αρχές των ΗΠΑ αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου το φάκελο του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Πορτογάλο και να προσπαθήσουν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun», στα χέρια της έχει έρθει λίστα από emails που δίνει νέα διάσταση στο όλο θέμα. Παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος, το ζήτημα θεωρούνταν λήξαν, νέα στοιχεία βάζουν ξανά στον τοίχο τον σούπερσταρ της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το βρετανικό έντυπο, τα αμερικάνικα εργαστήρια εξέτασαν το DNA το οποίο βρέθηκε στο σώμα του μοντέλου και το συνέκριναν με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το γενετικό υλικό του 34χρονου να ταιριάζει απόλυτα με αυτό που συνέλεξαν οι αμερικανικές Αρχές από την Κάθριν Μαγιόρκα.

Σαν αποτέλεσμα, ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά με τις δικαστικές Αρχές των ΗΠΑ να κινητοποιούνται άμεσα προκειμένου να εξετάσουν τα νέα δεδομένα και να διαλευκάνουν την υπόθεση. Από την πλευρά του, πάντως, ο πρώην αστέρας της Ρεάλ εξακολουθεί να διαψεύδει τις κατηγορίες, τονίζοντας πως δεν έχει προβεί ποτέ σε τέτοιου είδους πράξεις.

«Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι απαράδεκτο έγκλημα, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με τα όσα είμαι και πιστεύω.

Όσο και αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να «ταΐσω» το θέαμα των ΜΜΕ, που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που επιδιώκουν να προωθήσουν τον εαυτό τους με κάθε κόστος. Η καθαρή μου συνείδηση μου επιτρέπει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιωνδήποτε ερευνών» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ