Championship: Ραμπόνα, καραμπόλα και... δείτε το γκολ της χρονιάς που πέτυχε παίκτης της Χαλ

Championship: Ραμπόνα, καραμπόλα και... δείτε το γκολ της χρονιάς που πέτυχε παίκτης της Χαλ

Συνήθως τα ωραιότερα γκολ τα βλέπουμε σε παιχνίδια που δεν τα περιμένουμε και ειδικότερα στις χαμηλότερες κατηγορίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αυτό συνέβη και στην Championship με τον Τζέιντερ Φιλογκέν να σκοράρει το γκολ της δεκαετίας στη νίκη της Χαλ κόντρα στη Ρόδεραμ.

Γκολάρα με απίστευτη ραμπόνα σε αγώνα της Championship

Ενώ το παιχνίδι ήταν 1-0 για τους γηπεδούχους της Ρόδεραμ, ο Άγγλος εξτρέμ επέλεξε να πάρει την προσπάθεια πάνω του. Στην αρχή πίεσε τον αμυντικό για να κλέψει τη μπάλα και στη συνέχεια "ζάλισε" τον αντίπαλο του που ακόμα τον... ψάχνει. Όλα αυτά για να ολοκληρώσει τη φάση με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Φιλογκέν πήγε να φέρει τη μπάλα στο "κακό" αριστερό του πόδι μετά από τρίπλα για να βγάλει σέντρα αλλά τελικά επέλεξε να κάνει το απίστευτο. Δοκίμασε μια ραμπόνα και είδε τη μπάλα να βρίσκει λίγο στον αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 71ο λεπτό.

Οι αντιδράσεις της κερκίδας στο γκολ που φέρνει τη Χαλ πιο ψηλά στη Championship

Ενδιαφέρον προκάλεσαν οι αντιδράσεις της κερκίδας που έβλεπαν από κοντά αυτή την εντυπωσιακή ενέργεια του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Για την ιστορία πάντως, το γκολ δεν(!) χρεώθηκε στον Φιλογκέν μιας και η διοργανώτρια αρχή το "έδωσε" σαν αυτογκόλ του Κάμερον Χάμφρεϊς.

Η φιλοξενούμενη Χαλ μάλιστα κατάφερε να φτάσει ολική ανατροπή που τη φέρνει μία ανάσα από τα Playoff της Championship. Αξίζει να σημειωθεί κιόλας πως στον αγώνα μπήκε αλλαγή ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Καφού, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ