Εδώλιο για 93, απαλλαγή για 52 στο σκάνδαλο του ποδοσφαίρου

stimena2

Στον αριθμό των 93 φτάνουν τα άτομα που είναι άξια παραπομπής σε δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου που ξέσπασε το 2011, σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου, ενώ 53 από τους αρχικά εμπλεκόμενους απαλάσσονται.
Το πόρισμα θα παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Εφετών που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις, αν και συνήθως υιοθετεί πλήρως την πρόταση των εισαγγελέων. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το καλοκαίρι και η δίκη αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2015.
Τα ονόματα έχουν διαρρεύσει, αλλά βάσει νόμου απαγορεύεται να δημοσιευτούν. Μεταξύ των υπό παραπομπή ανθρώπων υπάρχει διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της σούπερ λίγκας, δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ Σούπερ λίγκας, πρόεδρος του ερασιτέχνη μεγάλης ομάδας με ΠΑΕ στο σούπερ λίγκα, πρόεδροι ομάδων της φούτμπολ λιγκ, προπονητές, πρώην παίκτες, πρώην βουλευτής, πράκτορες του ΟΠΑΠ και μπουκμέικερς.
Μεταξύ αυτών που απαλάσσονται είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, διαιτητές όπως οι Γιάχος, Καλόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος και ο πατέρας του Ηλία Σπάθα, Γιάννης Σπάθας προπονητές όπως οι Γ.Χ. Γεωργιάδης, Σάββας Παντελίδης, Ηλίας Φυντάνης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ