Εκτός ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης

marinakisdikastiria740

Επτά ώρες διήρκεσε η, μαραθώνια όπως εξελίχθηκε, απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την φερόμενη ως "εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου".
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια στις 7.30 το πρωί, λίγο μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του έμαθε την απόφαση με τους σκληρούς περιοριστικούς όρους που ουσιαστικά μέχρι τη δίκη τον αφήνουν εκτός ποδοσφαίρου. Του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, υποχρεώθηκε να καταβάλει εγγύηση 200.000 ευρώ και πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 μέρες.
Αυτό που μπορεί να κάνει ο Μαρινάκης, πάντως, είναι να διατηρήσει στην κατοχή του τις μετοχές της ΠΑΕ, χωρίς όμως να είναι πρόεδρος. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την εξής δήλωση:
"Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας. Παραμένω πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας. Μετά το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ