Επεσε ο Λεβαδειακός σε φινάλε - θρίλερ

panioniospaok

Ο Λεβαδειακός έγινε η τέταρτη ομάδα που αποχαιρέτισε τη μεγάλη κατηγορία, αφού μπορεί να νίκησε στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη με 2-0, αλλά τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν και όντας χειρότερος στην τετραπλή ισοβαθμία που προέκυψε, υποβιβάστηκε.

Εξι ήταν οι ομάδες που είχαν άγχος για την παραμονή τους σε αυτή την τελευταία αγωνιστική. Ο Πλατανιάς και η Καλλονή ήθελαν έναν βαθμό στα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο και τον πήραν.

Στα Χανιά ο Πλατανιάς προηγήθηκε του Ολυμπιακού με αυτογκόλ του Αυλωνίτη και ο Χάρα ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο 87' δαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε με τον Μίνγκα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Παπάζογλου, μαυτό το παιχνίδι να λήγει επίσης 1-1.

Ο Πανθρακικός πήρε το ντέρμπι της Θράκης με 2-0 από την Ξάνθη με γκολ από το πρώτο ημίχρονο των Κάσες και Ντε Σόουζα και δεν νοιαζόταν για άλλο αποτέλεσμα από την ώρα που πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η Βέροια έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-0 με γκολ των Μαρτίνες και Μορένο, αλλά υπερτερούσε στην ισοβαθμία που ενεπλάκη και έμεινε στην κατηγορία.

Το θρίλερ λοιπόν, είχε επικεντρωθεί σε Ηράκλειο και Νέα Σμύρνη. Ο Λεβαδειακός έβαλε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μιλοσάβλιεβ και Μάντζιο, νίκησε 2-0 και... ευχόταν ήττα του Πανιώνιου από τον ΠΑΟΚ. Εκεί το παιχνίδι έληξε στο... 100' λόγω των συνεχόμενων καθυστερήσεων, με τον Πανιώνιο πάντως να κρατάει το 0-0 αν κι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 70' λόγω αποβολής του Τασούλη και έτσι πανηγύρισε την παραμονή του και οι Βοιωτοί υποβιβάστηκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ