Euroleague: Στα όρια της τετράδας ο Παναθηναϊκός, στη ζώνη των Play-In ο Ολυμπιακός

Euroleague: Στα όρια της τετράδας ο Παναθηναϊκός, στη ζώνη των Play-In ο Ολυμπιακός

Έχασε ευκαιρία να βρεθεί μέχρι και... δεύτερος ο Παναθηναϊκός στο τέλος της αγωνιστικής μετά την ήττα του στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι καθώς παράλληλα η Φενέρμπαχτσε κέρδισε τη Βίρτους στην Τουρκία.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους έφτασε εκείνη του Αταμάν ενώ οι Ιταλοί φογουράρουν ακόμα στην τρίτη θέση της Euroleague. Ο Ολυμπιακός αντίθετα χρειάζεται και τις τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια του για να μπει ξανά σε συζητήσεις εξάδας με τους ερυθρόλευκους να είναι μέχρι στιγμής 9οι αλλά να περιμένουν τις αυριανές αναμετρήσεις. Αξιοσημείωτες οι νίκες των Βιλερμπάν και Άλμπα που... εξανέμισαν τις όποιες ελπίδες των Μπάγερν και Ερυθρού Αστέρα για είσοδο στη δεκάδα.

Η βαθμολογία της Euroleague

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 20-3
  2. Μπαρτσελόνα 15-7*
  3. Βίρτους Μπολόνια 15-8
  4. Παναθηναϊκός 14-9
  5. Φενέρμπαχτσε 14-9
  6. Μακάμπι Τελ Αβίβ 13-10
  7. Μονακό 12-10*
  8. Μπασκόνια 12-10*
  9. Ολυμπιακός 12-11
  10. Βαλένθια 11-11*
  11. Παρτιζάν 11-11*
  12. Αρμάνι Μιλάνο 9-13*
  13. Αναντολού Εφές 9-13*
  14. Ερυθρός Αστέρας 9-14
  15. Μπάγερν 9-14
  16. Ζαλγκίρις Κάουνας 8-14*
  17. Άλμπα Βερολίνου 5-18
  18. Βιλερμπάν 5-18

Φενέρμπαχτσε - Βίρτους Μπολόνια 88-75: Μεγάλη νίκη με... περσινό Μότλεϊ και σταθερό Γουίλμπεκιν

Με τον Τζόναθαν Μότλεϊ (23π./11ρ.) να πραγματοποιεί εμφάνιση βγαλμένη από την... περσινή φανταστική rookie σεζόν του και τον Σκότι Γουίλμπεκιν (15π./4ρ./6ασ.) σταθερά να ηγείται της περιφέρειας, η Φενέρμπαχτσε πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και πλέον ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της Euroleague. Οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν την εξαιρετική επιθετικά δεύτερη και αμυντικά τρίτη περίοδό τους και έφτασαν με σχετική ευκολία εν τέλει στο τελικό 88-75. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εξαιρετική εικόνα του Αμίν Νουά που έμοιαζε σαν... έτοιμος από καιρό. Κάκιστη εικόνα των ψηλών της Βίρτους απόντως του Σενγκέλια (επέστρεψε όμως ο Μίκι).

Εκπλήξεις από Βιλερμπάν και Άλμπα, στο "καναβάτσο" Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας
Μπορεί να υπήρχαν σημαντικά αποτελέσματα για τις μάχες των Playoffs, όμως αναμφίβολλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν αυτά της Βιλερμπάν και της Άλμπα Βερολίνου. Οι Γερμανοί επιβλήθηκαν στην έδρα τους (και έδρα του Final-4) του Ερυθρού Αστέρα με 89-80 πραγματοποιώντας συγκλονιστική δεύτερη περίοδο και έχοντας πρωταγωνιστές συνολικά τους Τόμας και Πρότσιντα.

Από την άλλη στο Μόναχο έγινε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη καθώς η Βιλερμπάν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Ιμπάκα με τον Γιουσούφα Φαλ να τελειώνει με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ και έφτασε σε εύκολη μάλιστα νίκη με 64-76. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι βρήκε αντίδοτο στους Έντουαρντς και Φρανσίσκο έχοντας συγκλονιστικό Πάρις Λι (21 πόντους).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ