Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στους ομίλους του Europa League έμαθαν οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η διαδικασία που έγινε στο Μονακό, όπως και η κλήρωση του Champions League την Πέμπτη (31/8), αλλά και αργότερα αυτή του Conference League στην οποία συμμτέχει ο ΠΑΟΚ, έκανε γνωστές τις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός με τον μεγαλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδας που μετέχουν στη διοργάνωση, ο οποίος βρισκόταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει τις: Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Η ΑΕΚ (η νταμπλούχος της χώρας μας) με τον δεύτερο καλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, η οποία βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει: Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον.

Ο Παναθηναϊκός με τον τρίτο καλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, ο οποίος βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει: Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ