Europa League: Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός με την ήττα από τη Ρεν, αλλά όχι την πρόκριση

Europa League: Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός με την ήττα από τη Ρεν, αλλά όχι την πρόκριση

Ακριβώς το λογαριασμό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, δηλαδή μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχει ο Παναθηναϊκός στον όμιλό του στο Europa League μετά το 2-1 που έχασε από τη γαλλική Ρεν στη Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική.

Μπορεί οι «πράσινοι» να είναι δεύτεροι, με τέσσερις βαθμούς, αλλά η αλήθεια δεν θα αποκαλυφθεί πριν τις 6 Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα στην Ισπανία και αφού πρώτα οι δύο ομάδες παίξουν όπου οριστεί η έδρα της Μακάμπι για την τέταρτη αγωνιστική. Ήτοι, η Ρεν με 6 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός με 4 είναι οι δύο πρώτες ομάδες του έκτου ομίλου, αλλά η Βιγιαρεάλ με τρεις και η Μακάμπι Χάιφα με έναν έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πάρει ρεαλιστικό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με το γκολ του Αμίν Γκουϊρί από το 8’, ενώ στο 50’ βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω, ύστερα από υπέροχο τακουνάκι του Αρνό Καλιμεντό. Δεν κράτησε πολύ αυτό το προβάδισμα η Ρεν, αφού στο 61’ ο Φώτης Ιωαννίδης μείωσε σε 2-1 μετά την ανατροπή του Παλάσιος από τον Ασινιόν.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν να πιέζουν τη Ρεν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά η μεγαλύτερή τους ήρθε στο 90+7’, όταν ο Μλαντένοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Μαντσίνι με πλασέ ύστερα από «ριμπάουντ», είδε τον Μπελοσιάν να διώχνει το πλασέ του στη γραμμή. Είχαν χαθεί κι άλλες φάσεις, στο 81’ με τον Μαντσίνι και στο 90’ με τον Ιωαννίδη, αλλά δεν θα είχαν νόημα αν στο 70’ ο Μπρινιόλι δεν σταματούσε τον Καλιμεντό.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79' Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (62' Βιλένα), Τζούριτσιτς (73' Σπόραρ), Μπερνάρ (61' Αϊτόρ), Παλάσιος (61' Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

Ρεν: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (80' Τεάτρ), Μπουριζό (30' Σάνταμαρια), Μάτιτς, Λε Φε (46' Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό (80' Ντουέ), Γκουϊρί.

Το πανόραμα του έκτου ομίλου στο Europa League

Το αποτέλεσμα (3η αγωνιστική): Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2.

Η βαθμολογία (σε τρία παιχνίδια): Ρεν 6 (5-2), Παναθηναϊκός 4 (3-2), Βιγιαρεάλ 3 (1-2), Μακάμπι Χάιφα 1 (0-3).

Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική): 9 Νοεμβρίου (19:45) Μακάμπι Χάιφα-Βιγιαρεάλ, Ρεν-Παναθηναϊκός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ