Η «γαλανόλευκη» επικράτησε άνετα επί της Ουγγαρίας

Η «γαλανόλευκη» επικράτησε άνετα επί της Ουγγαρίας

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να την οδηγεί... μαεστρικά, η Εθνική ομάδα μπάσκετ έκανε «περίπατο» με το Ιράν (88-58), στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του τουρνουά Aegean, που διεξήχθη στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.


Η «γαλανόλευκη» μετά την άνετη επικράτηση επί της Ουγγαρίας την Παρασκευή (9/08), έκανε απόψε (11/08) το 2Χ2 και πήρε την πρώτη θέση, δείχνοντας ότι βαδίζει σε πάρα πολύ καλό δρόνο ενόψει των πιο δύσκολων τεστ που ακολουθούν πριν το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/08).

Επόμενο τουρνουά για την Εθνική είναι το «Ακρόπολις», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή (16/08) την Ιταλία, μία μέρα μετά (17/08) θα παίξει με την Τουρκία και την Κυριακή (18/08) θα γίνει το ντέρμπι με την Σερβία.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58

Η Εθνική Ομάδα κυριάρχησε στο παρκέ από το ξεκίνημα του αγώνα. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ασταμάτητος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει διαφορά από το Ιράν, η οποία με τη λήξη του πρώτου μέρους έφτασε στην υψηλότερη τιμή της (43-27).

Ο σταρ του Μιλγουόκι πέτυχε 15 πόντους στο διάστημα αυτό σε 12:50 λεπτά συμμετοχής, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Γενικά στο πρώτο 20λεπτο η Εθνική είχε πολύ καλά ποσοστά στα σουτ που επιχείρησαν οι διεθνείς (11/16 δίποντα και 4/5 τρίποντα), ενώ παρά την απουσία του Γιάννη Μπουρούση, οι παίκτες του Σκουρτόπουλου μάζεψαν 21 ριμπάουντ και μοίρασαν 12 ασίστ.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο μέρος, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να βγάζει στο παρκέ κάποια από τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Ο Greek Freak συνέχισε να κάνει... πάρτι, έφτασε γρήγορα στο double-double (19π., 13 ρ.), ενώ μοίραζε με χαρακτηριστική άνεση ασίστ στους συμπαίκτες του που πετύχαιναν με τη σειρά τους εύκολα καλάθια.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε για μία ακόμη φορά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να κάνει και στα επόμενα ματς, πριν πάρει την απόφασή του για την τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στην ασιατική χώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ