Ήττα - αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ

Ήττα - αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός έχασε και το τρίτο στη σειρά παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 82-89 στο ΟΑΚΑ και κατ΄ επέκταση τον αποκλεισμό από το φάιναλ-4 της Βιτόρια.

Ακριβώς όπως πέρυσι, η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποδείχθηκε ξανά αξεπέραστο εμπόδιο για τους «πράσινους», που θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη για την επιστροφή σε τελική φάση, από το 2012.

Η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα τελικά και θα είναι παρούσα σε τρίτο στη σειρά φάιναλ-4, που θα φιλοξενηθεί μάλιστα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βιτόρια, το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο και με το σκορ στο 72-75. Ένα τρίποντο του Ράντολφ, ένα επιθετικό ριμπάουντ του ίδιου, μετά από άστοχο του δίποντο και η «βόμβα» του Καμπάτσο που ακολούθησε από τα 6,75 έγραψαν το μη αναστρέψιμο 74-81 στο 39΄, ανοίγοντας το δρόμο της πρόκρισης στους Ισπανούς.

Από τον Παναθηναϊκό πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Νικ Καλάθης με 17 πόντους, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ συγκλονιστικός ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 16 πόντους και στατιστικά για... φίλημα (2/3δ., 3/4τρ., 3/3β.). Κατάθεση ψυχής από Κιθ Λάνγκφορντ (10π.), ΝτεΣόν Τόμας (11π.) και Ίαν Βουγιούκα (8π.).

Για τους Ισπανούς, που είχαν την εμπειρία για να ανταπεξέλθουν στο «κολασμένο» ΟΑΚΑ, ξεχώρισαν οι Φακούντο Καμπάτσο (16π., 10ασ.), Ρούντι Φερνάντεθ (16π.), Άντονι Ράντολφ (14π.), Τζέφρι Τέιλορ (13π.) και ο υπερπολύτιμος Γκουστάβο Αγιόν (12π.) του τελευταίου δεκαλέπτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ