Ηρακλής: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος Γιώργος Ορφανίδης

Ηρακλής: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος Γιώργος Ορφανίδης

Μία δυσάρεστη είδηση επεφύλλασε ο νέος χρόνος στους οπαδούς του Ηρακλή, με τον Γιώργο Ορφανίδη να φεύγει από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή ο "θρύλος" του Ηρακλή, Γιώργος Ορφανίδης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Ο Γιώργος Ορφανίδης είχε συνδέσει το ονομά του με την ιστορία του "Γηραιού", όπου και αγωνίστηκε για εννέα χρόνια από το 1976 εως το 1985, κλείνοντας τη καριέρα του λίγα χρόνια αργότερα στον Παναρκαδικό.

Η ανάρτηση του Ηρακλή για το θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη

Οι "κυανόλευκοι" μέσω ανάρτησης τους στα social media αποχαιρέτισαν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή. " Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε!
Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε... Η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα..."

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ